Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Aparthotel Monarque Sultan Lujo


Descriere

Apartamentele de la Aparthotel Monarque Sultán au bucătărie bine echipată și terasă mare cu masă și șezlonguri. Hotelul de apartamente are piscine interioare și in aer liber, grădini exotice și centru spa, sală de gimnastică și căzi cu hidromasaj disponibile la un cost suplimentar.

Aparthotel Monarque Sultan Lujo este situat in zona Golden Mile din Marbella, la 150 de metri de plajă. Oaspetii se pot bucura de vedere la mare si la Muntii Sierra Blanca.

Fiecare apartament oferă aer conditionat, cuptor, masină de spălat vase, masină de spălat rufe, prăjitor de paine si grătar. Camera de zi se deschide spre terasă si este echipată cu canapea extensibilă dublă si TV prin satelit.

Cafeneaua de la Sultán Lujo este situată la parter si are vedere la zona piscinei si la grădini. Aceasta are scenă mare, pentru programe de divertisment live.

Puerto Banus se află la 5 minute de mers, iar la numeroase terenuri de golf se poate ajunge in 15 minute cu mașina. Benalmádena este la 30 de minute cu mașina de proprietate și oferă parc tematic și parc acvatic.

Localizare: zona Golden Mile din Marbella, la 150 de metri de plajă.

Facilitati hotel: receptie 24h, piscina exterioara, piscina pentru copii, cafenea, Wi-Fi.

Facilitati contra cost: centru spa, sala de fitness, cazi cu hidromasaj, piscina interioara, jacuzzi.

Facilitati camera dubla: pat matrimonial sau twin, seif (contra cost), aer conditionat, TV prin satelit, telefon, uscator de par, chicineta, Wi-Fi, terasa.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Locatie