Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Descriere

LOCALIZARE: Hotelul Bali este la doar 250 de metri de plaja, aproape de Puerto Marina, pe costa Benalmadena. Orasul Torremolinos se afla la doar 4 km distanta, Marbella este la 42 km iar Malaga este la 18 km. Zona de baruri si restaurante este la doar 100 metri de hotel.


FACILITATI HOTEL: Hotelul are 9 etaje, o cladire principala si una secundara, cu o capacitate de 436 camere, ultima renovare a avut loc in 2020. Hotelul pune la dispozitia turistilor urmatoarele facilitati: receptie 24 de ore ( check in dupa ora 15:00, check out pana la ora 11:00 ), lobby bar, 6 lifturi, aer conditionat, seif (contra cost), parcare (contra cost ), exchange, restaurant, snack bar, 2 baruri, conexiune internet wireless gratuita, spalatorie, 2 piscine exterioare cu sectiune pentru copii, sezlonguri si umbrele, bar la piscina.


FACILITATI CAMERE: Camerele standard dispun de 2 paturi twin / pat dublu, posibilitatea de patut pentru copii, seif, TV prin satelit, aer conditionat reglabil, telefon, birou, baie cu cada sau dus, uscator de par, balcon sau terasa, mini frigider.


*Nota informativa: Pentru anumite facilitati din hotel sau din camera se pot solicita taxe suplimentare. In momentul sosirii la hotel, solicitati receptionerului sa va informeze cu exactitate asupra lor.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.