Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Descriere

LOCALIZARE
Fairmont Dubai SZ Hotel se afla aproape de Sheikh Zayed Road, la doar 5 min. de mers cu masina de centrul de afaceri World Trade Centre. Cel mai apropiat aeroport este Aeroportul International Dubai. Acesta se afla la doar 8 km distanta.


FACILITATI
Servicii receptie 24/24
Servicii curatatorie/spalatorie (contra-cost)
Acces Wi-Fi gratuit in camera
Centru fitness: echipamente cardio, greutati.
Centru SPA: sala masaj/tratamente corporale, sauna, baie cu aburi, jacuzzi. (contra-cost)
Centru business: sala conferinte, fax, scanner, imprimanta, etc. (contra-cost)
Magazin suveniruri
ATM
Piscina pe acoperisul cladirii
Zona sezlong


CAMERE
Hotelul detine aceste tipuri de camera:
FAIRMONT TWIN ROOM - cu vedere la oras. Camera are 2 paturi Twin, zona birou, zona relaxare si baie echipata complet.
FAIRMONT KING ROOM - cu vedere la oras. Camera are un pat King-size, zona birou, zona relaxare si baie echipata complet.
FAIRMONT DELUXE ROOM - cu vedere la oras. Camera are pat King-size/ 2 paturi Twin, zona birou, zona relaxare si baie echipata complet.
FAIRMONT GOLD KING SUITE - cu vedere la oras. Apartamentul este izolat fonic. Acesta are dormitor cu pat King-size, living cu zona de relaxare, spatiu pentru servit masa, zona birou si baie echipata complet. Turistii au acces la servicii precum: masaj in camera, servicii room - service 24/24, access ala fitness.
ONE BEDROOM SUITE - cu vedere la oras. Apartamentul are un dormitor cu pat King-size, living si baie echipata complet. La cerere: pat suplimentar in camera.
EXECUTIVE SUITE - cu vedere la oras. Apartamentul are dormitor cu pat King-size, living si baie echipata complet. Turistii au acces la servicii precum: acces la Executive Gold Lounge, check-in si check-out privat, majordom, mic-dejun gratuity, bauturi gratuite, acces Wi-Fi gratuity.
FAMILT STAYCATION SUITE - cu vedere la oras. Apartamentul are dormitor, living si baie echipata complet.
TWO BEDROOM SUITE - cu vedere la oras. Apartamentul are 2 dormitoare. Dormitorul principal este echipat cu pat King-size, iar cel secundar este dotata cu paturi Single. Exista living cu zona de relaxare si baie echipata complet.
PRESIDENTIAL SUITE - cu vedere la oras. Apartamentul este izolat fonic. Acesta are dormitor cu pat King-size, living cu zona de relaxare, spatiu pentru servit masa, zona birou si baie echipata complet. Turistii au acces la servicii precum: masaj in camera, servicii room - service 24/24, access ala fitness.
ROYAL SUITE - cu vedere la oras. Apartamentul este izolat fonic. Acesta are 3 dormitoare si 4 bai, living cu zona de relaxare, spatiu pentru servit masa, zona birou si chicineta deschisa. Turistii au acces la servicii precum: masaj in camera, servicii room - service 24/24, access ala fitness.
Toate camerele au: AC, TV, kit ingrijire personala, uscator de par.


RESTAURANT
Exista urmatoarele baruri/restaurante:
RESTAURANT: Trophy Room, Cascades, Cin Cin, Bagatelle Dubai, Opa, The Theater.
BAR: Cafe Sushi, Pronto Cafe, The Cigar Bar, Bistro Novanta.
Se pot servi 3 mese principale si gustari pe timpul zilei.
Meniu international/traditional ( de tip buget/ ,, a la carte).
Servicii room - service.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Locatie