Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Descriere

Descriere: Hotelul Atlantica Aegean Blue este un resort de 5 stele situat pe plaja din Kolymbia, ideal pentru familiile cu copii. Hotelul are un water park mare si frumos. Localizare: Hotelul este situat pe plaja din Kolymbari, la 37 km de aeroport si la 21 km de capitala insulei.
Plaja este ingusta cu pietris. Sezlongurile si umbrelele sunt cu plata. Exista cabina de schimb si dusuri.
Dotari camere: Hotelul dispune de 399 de camere de 13 categorii, toate dotate cu aer conditionat (gratuit in perioada mai-septembrie), wi-fi, telefon (cu plata), seif, TV satelit, frigider ( umplut gratuit la sosire), baie cu cada/dus, uscator de par, balcon/terasa, pachet de bun venit, cosuri cu fructe si vin pentru evenimente speciale.
Facilitati hotel: 24 de ore receptie, salon cu terasa, 4 restaurante, gelaterie, 4 baruri, schimb valutar, camera pentru bagaje, sala pentru vizionare TV, wi-fi gratuit in toate zonele publice, mini market, magazin de suveniruri, 5 piscine, sezlonguri si umbrele gratuite la piscina, prosoape gratuite pe plaja si la piscina, parking.
Facilitati pentru copii: patut si scaune speciale (la cerere), piscina pentru infanti incalzita, piscina pentru copii, loc de joaca, discoteca.
Activitati: gym, jacuzzi in aer liber, sauna, teren de tenis, tenis de masa, mini fotbal, volei de plaja, biliard (cu plata), sporturi acvatice, sala de jocuri electronice (cu plata), program de animatie, spectacole seara, waterpark.
Nota informativa: Pentru anumite facilitati din hotel sau din camera, hotelierul poate solicita taxe suplimentare. In momentul sosirii la hotel solicitati receptionerului sa va informeze cu exactitate asupra lor.
Clasificarea oficiala: 5*
Page web: https://www.atlanticahotels.com/hotels-in-rhodos/atlantica-aegean-blue
Nota informativa: Pentru anumite facilitati din hotel sau din camera, hotelierul poate solicita taxe suplimentare. In momentul sosirii la hotel solicitati receptionerului sa va informeze cu exactitate asupra lor.
Taxa de statiune obligatorie - se plateste la receptie:
- 0,5 euro/camera/noapte la hotel 1-2*;
- 1,5 euro/camera/noapte la hotel 3*;
- 3 euro/camera/noapte la hotel 4*;
- 4 euro/camera/noapte la hotel 5*;
- 0,5 euro/noapte/apartament sau studio la unitatile de cazare tip apartamente si studiouri.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Locatie