Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Aegean Plaza Hotel


Descriere

Amplasare

Acest hotel la plajă din categoria de 4 stele, ideal pentru turiști de la plajă, se află la Kamari, direct pe plaja cu nisip.

Dotări

Clienții au la dispoziție 95 de camere de nefumători într-o clădire principală cu 2 etaje și 7 clădiri auxiliare. Recepția este deschisă la orice oră. Facilitățile cuprind următoarele servicii: o cameră de bagaje și un seif. În spațiile comune, conexiunea Wi-Fi le oferă clienților acces (gratuit) la internet. La serviciul de organizare a excursiilor se dă o mână de ajutor la planificarea excursiilor. De asemenea, există o serie de magazine care invită la hoinărit și la zăbovit. O grădină oferă mai mult spațiu pentru relaxare și odihnă în aer liber. Printre celelalte facilități ale hotelului se numără un spațiu cu televizor. Cei ce călătoresc cu autoturismul propriu îl pot parca gratuit în parcarea unității de cazare. Printre alte servicii se găsesc un serviciu de îngrijire a bebelușilor, un serviciu de transfer, la anumite ore room service, un serviciu de spălătorie, o spălătorie de tip self-service și serviciile unui valet.

Locul de cazare

În camere există un aparat de aer condiționat. În majoritatea camerelor se găsește un balcon. Camerele au un pat dublu sau o canapea. Paturile suplimentare sau paturile pentru copii sunt disponibile pentru cei mici contra cost. De asemenea, sunt disponibile un seif, un minibar și un birou. Echiparea de bază cuprinde de asemenea și un frigider. Se garantează diverse posibilități de comunicare și divertisment prin echiparea cu un telefon cu apelare directă, un televizor cu canale prin satelit/cablu TV, un radio și WiFi (contra cost). În baia dotată cu un duș și o cadă există un uscător de păr. Articolele de cosmetică creează un confort deosebit în băi. Mai stau la dispoziție și camere adaptate pentru scaun cu rotile, cu baie fără bariere. Locul de cazare oferă camere pentru fumători.

Sport/divertisment

În timp ce adulții înoată în piscina exterioară, copiii se distrează de minune în bazinul cu apă de mică adâncime. Clienții își pot savura concediul pe terasa însorită cu șezlonguri și umbrele. Este disponibil un bar al piscinei/snack-bar. Diverse oferte garantează distracție, ca de exemplu o sală de fitness, o saună și hidroterapie. Copyright GIATA 2004 - 2023. Multilingual, powered by www.giata.com for client no. 128259

Mâncare

Pentru clienți sunt disponibile un restaurant, o sală pentru micul dejun și un bar. Hotelul oferă o serie largă de posibilități de a lua masa. Pot fi rezervate pachete de servicii cu mic dejun inclus și demipensiune. Zilnic sunt servite un bufet bogat la micul dejun și o cină.

Carduri de credit

Sunt acceptate următoarele carduri de credit: American Express, Visa și MasterCard.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Locatie