Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Hotel Europe Villa Cortes


Descriere

Amplasare

Hotelul la plajă, un loc ideal pentru turiști de la plajă și familii, se află la Playa de Las Américas, în apropiere de mare, într-o zonă liniștită. Stațiile mijloacelor locale de transport în comun se află chiar în fața ușii. Cel mai apropiat aeroport este Tenerife - Sur-Reina Sofia (TFS), distanța este de aproximativ 18 km.

Dotări

Cele 151 de camere sunt împărțite pe 5 nivele la ele se poate ajunge cu 5 lifturi. Personalul prietenos de la recepție vă răspunde cu plăcere la orice întrebare. Facilitățile cuprind și o cameră de bagaje. În zonele comune, clienții au la dispoziție acces Wi-Fi (gratuit). La serviciul de organizare a excursiilor se dă o mână de ajutor la planificarea excursiilor. Există facilități pentru persoanele în scaun cu rotile. O grădină oferă mai mult spațiu pentru relaxare și odihnă în aer liber. Printre celelalte facilități ale hotelului se numără un spațiu cu televizor. În cazul în care călătoresc cu mașina, clienții pot să parcheze într-un garaj (contra cost) sau în parcare (gratuit). Printre alte servicii se găsesc un serviciu de îngrijire a bebelușilor la cerere și contra cost, servicii de bonă, un serviciu de închiriat mașini, un serviciu de transfer, room service contra cost, un serviciu de spălătorie, un coafor, serviciile unui valet și un medic de la hotel. Pot fi ținute prezentări, reuniuni sau conferințe în una dintre cele 8 săli de conferință.

Locul de cazare

Aparatul de aer condiționat și ventilatorul creează o atmosferă plăcută în camere. În majoritatea spațiilor de cazare clienții beneficiază de vedere spre mare de pe balcon sau de pe terasă. Camerele cu mochetă dispun de un pat „King size” sau de o canapea. Există dormitoare separate. În plus, pentru cei mici sunt disponibile paturi pentru copii. În plus sunt disponibile un seif și un birou și, contra unui supliment de preț, un minibar. Echiparea de bază cuprinde de asemenea și un aparat pentru cafea/ceai. Un telefon cu apelare directă, un televizor cu ecran plat și WiFi-ul (gratuit) oferă un concediu confortabil. În cameră se găsesc și papuci de casă. Băile sunt dotate cu un duș, o cadă și un bideu. Un uscător de păr, o oglindă de machiaj și halate de baie stau la dispoziție pentru folosința zilnică. Articolele de cosmetică creează un confort deosebit în băi. Se oferă spre rezervare camere adaptate pentru scaun cu rotile.

Sport/divertisment

În timp ce adulții înoată în piscina exterioară, copiii se distrează de minune în bazinul cu apă de mică adâncime. Pe terasă însorită sunt disponibile șezlonguri și umbrele. La barul piscinei/snack-bar sunt oferite băuturi răcoritoare. Diverse oferte garantează distracție, ca de exemplu partide de golf, o sală de fitness, un spa, o saună, o baie de aburi, un salon de înfrumusețare și un solariu. Copyright GIATA 2004 - 2023. Multilingual, powered by www.giata.com for client no. 128259

Mâncare

Unitatea de cazare dispune în zona cu restaurante de 6 restaurante, o sală de mese și un bar. Locul de cazare oferă pentru masă pachete de servicii cu mic dejun inclus și demipensiune. Zilnic sunt servite un bufet bogat la micul dejun și o cină. La cerere pot fi pregătite mese fără gluten și feluri de mâncare vegetariene. O atracție deosebită este gătitul în fața musafirilor. Hotelul oferă un sortiment de băuturi alcoolice și nealcoolice.

Carduri de credit

Sunt acceptate următoarele carduri de credit: Visa și MasterCard.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Locatie