Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

ROYAL PALACE HELENA SANDS


Descriere

Hotelul Helena Sands este situat la 30 m de plaja, la 2 km de centrul orasului Sunny Beach si imparte un complex mare si frumos cu gradini cu hotelul Helena Park.
Informatii despre hotel
Construita in 2004, renovata in 2016, 1 bloc, 8 etaje, 4 lifturi.206 camere si apartamente, dintre care 2 camere pentru persoane cu dizabilitati. Receptie, aer conditionat in zonele publice. Lobby bar, bar la piscina, restaurant principal cu terasa, restaurant tematic Blue Lagoon, sala de conferinte (40/ 190 locuri in Royal Palace Helena Park), schimb valutar, inchirieri auto, servicii de spalatorie, magazine, chiosc de ziare, frumusete studio, coafor, Centru Spa, Wi-Fi gratuit in zonele publice si in camere.
Cazare
Ora de check-in: 14:00 p.m.; Ora de check-out: 12:00 a.m.
2 camere potrivite pentru persoane cu dizabilitati - vedere la mare.
Camere duble (max 2+1/ 3) - aprox. 25-35 mp, cu vedere la mare sau parc; 2 paturi obisnuite sau un pat dublu, patul suplimentar este o canapea extensibila.
Junior Suite (max 2+2/ 3+0) - aprox. 35-45 mp; pat dublu sau 2 paturi obisnuite. Patul suplimentar este o canapea extensibila. Vedere la mare.
Suites (max. 3 adulti sau 2 adulti+2 copii,.) - aprox. 65 mp, paturi duble sau doua obisnuite, patul suplimentar este canapea extensibila,
Toate unitatile au telefon, internet wi-fi (gratuit), aer conditionat centralizat, seif (gratuit), TV satelit, mini-bar (contra cost), balcon mobilat, baie cu cada si dus, prosoape, uscator de par. Fierbator electric (gratuit).
Copii: Patut pentru copii (gratuit), scaune inalte in restaurante, mini-club si loc de joaca pentru copii, program de divertisment in timpul zilei pentru copii 4-12 ani, loc de joaca pentru copii, 2 piscine pentru copii cu tobogan cu apa la Royal Palace Helena Park.
Sport si divertisment
Gratuit
: piscine exterioare si interioare, sezlonguri, umbrele de soare si prosoape la piscina si pe plaja (in functie de disponibilitate), gimnastica acvatica, volei pe plaja, baschet, darts, tenis de masa, fitness, gimnastica, jacuzzi, loc de joaca, animatie de 6 ori pe saptamana, Wi-Fi in zonele publice si in camere.
Cu plata: teren de tenis, biliard, minigolf, centru SPA si tratamente (studio de infrumusetare si coafura, masaj, solar, sauna, baie de aburi, baie de piatra), sporturi nautice.
Animalele de companie nu sunt permise.
Parcare Parcare nepazita, contra cost (12 lv/zi)
Gratuit: sezlonguri si umbrele de soare piscina si pe plaja (in functie de disponibilitate)
Demipeniune: mic dejun + cina

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.