Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

TIARA BEACH


Descriere

Tiara Beach este situat in partea centrala a zonei Sunny Beach. Hotelul este la aproximativ 150 de metri de plaja si la 1 km de centrul statiunii.
Facilitati
Hotelul a fost construit in 2003, renovat ultima data in 2017, cu 6 etaje cu 4 lifturi. Aer conditionat, hol, receptie, schimb valutar, rent-a-car, internet wireless gratuit in zonele publice, magazin, restaurant principal, bar in hol, bar la piscina, sala de conferinte (capacitate - 50 pax). Ingrijiri medicale, salon de infrumusetare, tratamente SPA. Exista 2 camere pentru persoane cu dizabilitati.
Cazare
Total 328 deunitati.
Camere duble aprox. 25 mp, (max, 2 anunturi +1 copii / 3 + 0); paturi twin si 1 canapea extensibila sau fotoliu.
Junior suite aprox. 28 mp, (min.2 + 0 / max 2 ad +2 copii, 3 + 0); paturi twin, 2 paturi suplimentare - canapea extensibila sau fotoliu.
Suites Sea aprox. 50 mp, (min.2 + 0 / max 2 ad +2 chld, 3 + 0); paturi twin, 2 patur isuplimentare - canapea extensibila sau fotoliu. Este o unitate mare, care nu este separata de usa, cu 2 bai (una cu dus si toaleta, una cu cada, uscator depar si toaleta).
Toate unitatileau: TV prin satelit, mini-frigider, telefon, aer conditionat, seifuri (contracost), Wi-Fi (gratuit), baie cu dus si uscator de par, balcon mobilat, mocheta.
Copii: Baby cot(gratuit), scaune in restaurant, sectiunea pentru copii a piscinei in aer liber, tobogane cu apa, club pentru copii, loc de joaca, animatie.
Sport si divertisment
Gratuit:
2 piscine in aer liber, 1 piscina interioara, sezlonguri si umbrele de soare langa piscina, prosoape de plaja si piscina (contra depozit), tenis de masa, dartsi, animatie pentru adulti si copii, fitness, gimnastica acvatica.
Contra cost: Sauna, tratamente SPA, masaj, coafor, salon de infrumusetare, fier de inchiriat, ingrijire medicala.
Animalele de companie nu sunt permise.
Parcare: Parcare disponibila contra cost 20 BGN/zi, 140 BGN pentru o saptamana, nepazit, in functie de disponibilitate. Hotelul isi rezerva dreptul de a modifica pretul parcarii in orice moment.


ALL INCLUSIVE:

*All inclusive incepe cu cina din ziua sosirii si se termina cu pranzul in ziua plecarii.

Mancare si bauturi:
Restaurantul principal ofera o sala spatioasa si confortabila, care poate gazdui cupluri, precum si grupuri mari, si terasa la soare in aer liber. Restaurantul ofera o varietate de specialitati traditionale si internationale. Bucatarie cu optiuni vegane, fara gluten si multe altele.

*07.30 - 10.00 - Mic dejun tip bufet in restaurantul principal - banitsa traditionale, paine si chifle de casa, clatite si omlete aromate si multe altele. Exista un bufet rece cu salate proaspete si aperitive interesante, bufet cald cu mai multe sectiuni pentru aperitive si feluri principale, pizza si paste, supe, carne si legume la gratar precum si doua posturi pentru gatit in aer liber; Bufet vegetarian; Bufet copii - mancare pentru bebelusi/piure pentru bebelusi, biscuiti pentru bebelusi/; bufet bogat cu fructe, inghetata si deserturi. Cele mai multe dintre ele sunt pregatite de maestrii cofetari ai Hotelului Tiara.
*10.00 - 11.00 - Mic dejun tarziu
*12:30 - 14:30 - Pranz tip bufet in Restaurantul Principal. Exista un bufet rece cu salate proaspete si aperitive interesante, bufet cald cu mai multe sectiuni pentru aperitive si feluri principale, pizza si paste, supe, carne si legume la gratar precum si doua statii pentru gatit in aer liber; Bufet vegetarian; Bufet copii - mancare pentru bebelusi/piure pentru bebelusi, biscuiti pentru bebelusi/; bufet bogat cu fructe, inghetata si deserturi.
*14:30 - 17:00 - Gustari in restaurantul Snack - Pizza gustoase, hot dog, gogosi, carne si legume la gratar, salate, inghetata, bauturi racoritoare alcoolice si nealcoolice. Este accesibil printr-o poteca pe partea laterala a terasei restaurantului. Restaurantul cu gustari are o sala interioara, precum si o terasa in aer liber, inconjurata de verdeata si flori.
*16:00 - 18:00 - Cafea si prajitura - Lobby bar
*18:00 - 19:30 - Cina tip bufet - Restaurant principal. Exista un bufet rece cu salate proaspete si aperitive interesante, bufet cald cu mai multe sectiuni pentru aperitive si feluri principale, pizza si paste, supe, carne si legume la gratar precum si doua posturi pentru gatit in aer liber; Bufet vegetarian; Bufet copii - mancare pentru bebelusi/piure pentru bebelusi, biscuiti pentru bebelusi/; bufet bogat cu fructe, inghetata si deserturi
*20:00 - 21:30 - Cina/organizat in doua seturi/ bufet in restaurantul principal (In mai si septembrie Cina *18:30 - 20:30)
*Serile tematice vor oferi nenumarate tentatii. In fiecare luni - bucatarie mediteraneana, miercuri - bucatarie traditionala bulgareasca si vineri - peste si sushi.
Cod vestimentar: smart casual. Imbracamintea de plaja este interzisa!

Bauturi
- bauturi alcoolice si racoritoare locale, cafea si ceai
*Bar in hol - 08:00 - 24:00
*Barul de la piscina 10:00 - 24:00

Sport si divertisment - gratuit:
Piscina interioara si exterioara
Umbrele si sezlonguri in jurul piscinei, in functie de disponibilitate
Aqua Park - 10:00 - 14:00 si 16:00 - 18:00
Divertisment de zi si de seara - gimnastica acvatica, darts, tenis de masa, biliard, fotbal, Boca, tir cu arcul, muzica, dans
Tenis de masa, fitness, darts, aerobic acvatic
Acces gratuit la internet in zona holului si in camere

Pentru copii:

Mini - club (4 -12 ani) intre orele 10:00 - 12:30 si 15:00 - 17:30
Mini disco
Loc de joaca pentru copii
Piscina pentru copii, tobogane la piscina (mini parc acvatic)
Scaune inalte in restaurant
Bufet pentru copii

Servicii suplimentare contra cost:

Seif - 40 BGN pentru o saptamana, 50 BGN pentru 2 saptamani
Spalatorie si curatatorie chimica
Centru SPA
Prosoape de piscina - depozit de 20 Euro de persoana
Coafor, cosmetolog
Sporturi nautice pe plaja

Hotelul Tiara Beach ofera sezlonguri si umbrele de soare gratuite langa piscina, NU pe plaja! Facilitatile de plaja sunt cu cost suplimentar la fata locului!

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.