Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Descriere

***
Descriere hotel
Situat in centrul frumoasei statiuni Albena, hotelul de 5 stele Flamingo Grand e o veritabila bijuterie. Prin stilul si arhitectura lui extrem de moderne, hotelul creeaza o atmosfera placuta si relaxanta. Oaspetii au la dispozitie studiouri si apartamente de lux, iar diversitatea facilitatilor si serviciilor suplimentare constituie garantia vacantei dumneavoastra de vara ideale. Este situat la 150 metri de plaja special amenajata pentru oaspetii hotelului.
Camere hotel
Studiouri si apartamente mobilate cu rafinament, dotate cu aer conditionat, mini bucatarie, TV LCD si televiziune prin cablu, internet, seif, minibar, conditii de pregatit ceai sau cafea, telefon cu legatura internationala directa, fier de calcat, masa de calcat, sistem de incuiere, baie cu dus si cada pentru hidromasaj, uscator de par, telefon, sistem S.O.S., sistem muzical.
Facilitati hotel
Restaurant a la carte Atrium, Restaurant principal Essential, Wine bar Dionysius, VIP Lounge, Bar Bailando, Lobby bar, Club de noapte Flamingo GRAND, Bistro Fla-mingo, plaja special amenajata pentru oaspetii hotelului, SPA Elements, piscina descoperita de mari dimensiuni cu atractii acvatice, bazin SPA interior, sala fitness, sala de squash, centru de congrese, centru de afaceri, salon de coafura, internet cafe, minibar, room service, parcare speciala, parcare subterana (numar limitat de locuri), seif in fiecare camera, servicii de spalatorie si calcatorie, rent a car, schimb valutar, cafea si ceai zilnic in fiecare studio si apartament (gratuit), TV cablu, TV suplimentar
.***
Ora de check-in pentru hoteluri de 4* si 5*: dupa ora 14:00
Ora de check-out pentru hoteluri de 4* si 5*: inainte de ora 12:00
Ora de check-in pentru hoteluri de 2* si 3*: dupa ora 14:00
Ora de check-out pentru hoteluri de 2* si 3*: inainte de ora 11:00

*Rezervarile cu Demipeniune sau Pensiune Completa incep cu cina in ziua sosirii si se termina cu micul dejun in ziua plecarii.

*Hotelul va pune la dispozitia oaspetilor gratuit 2 sezlonguri si 1 umbrela per unitate pe plaja incepand de la al 3-lea rand de umbrele (in functie de disponibilitate).
Randurile 1 si 2 sunt taxate si nu sunt incluse in pretul cazarii.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Locatie