Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

HOTEL TUSNAD

   Baile Tusnad, Str Oltului Nr 87, Cod 535100, Jud Harghita, Baile Tusnad Vezi locatia pe harta


Descriere

Cazarea cu mic dejun se poate confirma pentru 1-2 nopti doar pentru zilele de vineri si sambata. In cursul saptamanii (duminica-joi) se poate confirma rezervari de cazare fara tratament balnear de minim 4 nopti. Sejur cu tratament de 6 sau 12 nopti cu intrare duminica!

Descriere camere:
Hotelul dispune de 108 camere din care 31 modernizate şi 77 camere standard de 2*, restaurant clasic, bar de zi. Hotelul este legat de baza de tratament printr-o pasarelă.

Descriere facilitati:
Baza de tratament din cadrul complexului deserveste 900 pacienti/zi. Aici se pot trata afectiuni cardiovasculare (cardiopatie ischemică cronica, sechele dupa infarct miocardic la min. 3 luni dupa externare, hipertensiune arteriala esentiala, valvulopatii forme compensate, arteriopatii periferice, boli venoase cronice, subiecti cu factori de risc pentru bolile cardiovasculare) cat si afectiuni reumatismale, boli ale sistemului nervos (sechele după accident vascular cerebral, nevroză astenica), digestive (gastroduodenita cronica, ulcer gastric si duodenal cronic, afectiuni ale vezicii si căilor biliare, hepatite cronice), endocrine (hipertiroidie, hipotiroidie, boala Basedow), metabolice si de nutritie (diabet zaharat, obezitate), ale rinichiului si cailor urinare (litiaza urinara), respiratorii si boli profesionale (complementar).

Turistii trebuie sa prezinte la hotel dovada de asigurat (adeverinta de la locul de munca sau cupon de pensie) si bilet de trimitere tip pentru servicii medicale in sistemul asigurarilor sociale de sanatate. In caz contrar, serviciile de tratament vor fi incasate la tarif de turist neasigurat iar turistul va fi obligat sa achite diferenta la receptie.

Atractii turistice:
Lacul Sfanta Ana, Cheile Bicazului,Tinovul Mohos, Complex de agrement cu strand mezotermal, Stanca Soimilor, Poiana Indragostitilor, Corund. /

EN: Sfanta Ana Lake, Bicaz Gorges, Tinovul Mohos, Leisure complex with mesothermal pool, Soimilor Rock, Poiana Indragostitilor, Corund.

Servicii masa:
Se acorda in unitatea restaurant Tusnad, categoria I, in sistem a la carte.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Facilitati

Restaurant
TV in room
Bathroom
Conference room
Hairdryer
Direct connection telephone line
Fitness centre
Free wireless internet
Balcony
Cable/Satellite TV
Free parking
24-Hour Front Desk
Elevator
Massage
Indoor swimming pool
Tennis court
Bar
Minibar
Safety deposit box at reception
Credit card accepted
Luggage storage
Meeting/Banquet facilities
Beauty salon
Health treatments facilities
Medical services
Concierge
Free wifi in public area
Housekeeping

Locatie