Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Pensiunea 4 Salcii CM

Descriere

Satul Baltenii de Sus, apartine de Comuna Bestepe si este situat pe malul drept al Bratului Sf. Gheorghe, la doar 20 km aval de orasul Tulcea.
Pensiunea este integrata perfect in natura, inconjurata de mult spatiu verde, cu o priveliste idilica asupra Dunarii, lacului Fara Nume si a Dealurilor Tulcei. Momentele de relaxare cu familia sau prietenii vor fi umplute cu sentimentul salbatic al imprejurimilor.

Pensiunea 4 Salcii asigura un nivel ridicat de confort, intimitate, liniste si ambianta placuta. Dispune de parcare privata, gradina amenajata in 3 terase, piscina, zona pentru sezlonguri, trambulina, spatiu pentru activitati sportive (volei, badminton, tir cu arcul, petanq etc.), spatiu amenajat de joaca pentru copii, un loc amenajat pentru foc in aer liber unde aprindem o buturuga in stil suedez (swedish torch), zona de gratar, Internet WI-fi gratuit.
La parter, va stau la dispozitie lobby-ul, receptia, sala de mese, barul in sistem autoservire, cu fise de camera, restaurantul, care este deschis pentru comenzi, in intervalul orar 07:30 - 21:30.
La lac, oferim gratuit o barca cu vasle, pentru plimbari.
Organizam excursii in Delta Dunarii, cu barci acoperite.

Pensiunea detine 8 camere matrimoniale si 4 camere de familie care dispun de baie proprie, balcon, AC si TV. La etajul superior, exista o terasa pentru a admira Dunarea si natura, un loc perfect unde te poti relaxa citind, savurand cafeaua, ceaiul sau o alta bautura.

Facilitati:
General: aer conditionat, fumatul interzis in toate spatiile, seif, camere pentru nefumatori
Exterior: piscina, terasa la soare, gratar, terasa, gradina
Servicii: lounge/camera comuna cu TV, fax/copiator, sali de conferinta si petreceri, camere pentru nefumatori
Activitati: ciclism, drumetii, biblioteca, darts, camera de jocuri, pescuit
Servicii pentr familii: terasa la soare, canale TV pentru copii, zona de joaca inauntru, carti, DVD-uri, muzica pentru copii, jocuri si puzzle-uri
Bucatarie: Bar cu autoservire si fise de camera, Restaurant deschis pentru comenzi intre 07:30 - 21:30
Internet: gratuit internet wireless este disponibil in camerele pensiunii si este gratuit.
Parcare: gratuit, este posibila parcarea privata gratuit la proprietate (nu este necesara rezervare).
Animale de companie: nu sunt acceptate.

Ce poti sa faci in vacanta la Pensiunea 4 Salcii: seara de film cu proiector, birdwatching, badminton, volei, biblioteca, table, sah, remi, carti de joc, plimbari cu bicicleta proprie, rent a bike, paddle board, water ski, petanq, frisbee, tir cu arcul, trambulina, alergare si gimnastica, zona pentru foc in aer liber, excursii in Delta Dunarii, pescuit pe lac sau la Dunare, plimbari cu barca, plimbare cu caiacul, echitatie langa Tulcea.

Camera de familie cu terasa
Camera de familie este compusa din 2 incaperi, despartite de un semizid + toaleta + balcon tip terasa. In prima incapere exista un pat matrimoniala 2.00 / 1.80 m, iar in a 2 a incapere 2 paturi pentru 1 persoana.
Camera de familie cu terasa la mansarda
Camera de familie este compusa din 2 incaperi, despartite de un semizid + toaleta + terasa cu vedere la gradina. In prima incapere exista 2 paturi pentru 1 persoana, iar in a 2 a incapere alte 2 paturi pentru 1 persoana.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.