Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Descriere

Complexul Vemara Club este situat la 1 km de orasul Byala, pe o stanca cu vedere frumoasa la golful Obzor. Complexul este construit in limitele unei zone arheologice linistite. Plaja este la aproximativ 300 m.
Facilitati
Construit in 2010 - 1 bloc cu 5 etaje si 2 lifturi; Receptie, seifuri, restaurant principal, restaurant-terasa panoramica a-la-cart cu vedere frumoasa la mare, doua piscine exterioare (una in fata hotelului, una in zona vilelor); barul din receptie; sky bar, pool-bar; loc de joaca pentru sport; zona de fitness; loc de joaca pentru copii, inchiriere de masini, Wi-Fi gratuit in zona holului, transfer gratuit cu autobuzul catre centru si plaja Byala pe tot parcursul zilei.
Cazare
Vemara Club este compus dintr-o cladire rezidentiala principala (70 de camere si apartamente) si 12 vile semi-decomandate.
Camere duble (max 2+2). Zona de relaxare cu vedere la parc sau la mare, birou, dulap, balcon, aer conditionat individual, baie/WC, dus si uscator de par, mini-frigider, TV prin satelit.
Apartamente cu 1 dormitor (max 2+2/4+0), compuse dintr-un dormitor cu pat matrimonial, canapea dubla pentru persoana a 3-a, a 4-a, cu balcon, aer conditionat individual, baie/WC, dus si un uscator de par, mini-frigider, TV prin satelit, cu vedere la mare si la parc.
Apartamente cu 2 dormitoare (max 4+2), formate dintr-un dormitor, un al doilea dormitor cu doua paturi obisnuite si canapea dubla convertibila pentru a 5-a, a 6-a persoana. In fiecare apartament exista un balcon, un aer conditionat individual, baie/WC, dus si uscator de par, un mini-frigider, un TV prin satelit, cu vedere la mare si la parc.
Vile (max 6+2). Exista un total de 9 vile in complex. Fiecare vila cuprinde 3 sau 4 camere individuale DBL si apartamente. Camerele din vile au acelasi mobilier ca si cele din cladirea principala. Camerele din vile au balcoane mai mari. Camere disponibile cu vedere la parc si la mare.
Vilele C constau dintr-un studio mare la primul etaj cu pat dublu, doua paturi obisnuite si o canapea dubla convertibila cu o baie separata si AP2 la etajul al doilea. AP2 este format dintr-un dormitor, un al doilea dormitor este cu doua paturi obisnuite. Mai exista o camera dubla separata la etajul doi, cu baie separata, care poate fi folosita ca cazare suplimentara pentru apartament sau ca camera dubla separata.
Vilele D constau dintr-o garsoniera mare la primul etaj cu o baie separata si AP2 la etajul al doilea. AP2 consta dintr-un dormitor, un al doilea dormitor cu doua paturi obisnuite. Exista o camera dubla cu vedere la mare la etajul al treilea, cu o baie separata.
Atentie - nu exista lifturi si bucatarii in vile.
Copii
Patut (gratuit), scaune inalte in restaurant (gratuit), sectiune pentru copii a piscinei exterioare, tobogan cu apa, loc de joaca, animatie, club pentru copii,
Sport si divertisment
Gratuit:
sezlonguri si umbrele de soare gratuite la piscine si pe plaja din apropiere.
2 piscine exterioare (1 in fata cladirii principale, 1 - in fata vilelor). Transfer la plaja nea si la plaja centrala din Byala. Tenis de masa, fitness, sah, darts, volei pe apa la piscina, minifotbal, volei si baschet la locul de joaca, aerobic, gimnastica acvatica, animatie si jocuri sportive in timpul zilei. Exista un program de animatie de seara 6 zile pe saptamana. Acces Wi-Fi in tot complexul.
Cu plata Seif la receptie, telefon, masaj, taxi, inchiriere de masini, doctor, spalatorie, curatatorie chimica si calcat, Wi-Fi in camere
Animalele de companie nu sunt permise.
Parcare
gratuita pentru oaspetii hotelului.

All inclusive

Mic dejun 07:30 - 10:00,
Pranz 12:00 - 14:00;
Cina 18:00 - 21:00, in restaurantul panoramic principal

Cafea, ceai si dulciuri mici, pizza si spaghete intre orele 15:00 - 17:00 la barul de la piscina.
O varietate de bauturi alcoolice produse local (bere bulgara, vin, whisky, vodca, gin, coniac), bauturi calde si racoritoare sunt oferite gratuit la barul din hol si la barul de la piscina: de la 10:00 la 23:00,
In timpul pranzului si cinei in restaurantul principal si restaurantul a la carte sunt servite bauturi racoritoare, bere si vin. Toate bauturile sunt produse in Bulgaria. Bauturile alcoolice importate sunt disponibile contra cost.

Sport, divertisment si servicii suplimentare - all inclusive
Tenis de masa, fitness, sah, darts, volei pe apa la piscina, minifotbal, volei si baschet la locul de joaca, aerobic, gimnastica acvatica, animatie si jocuri sportive in timpul zilei, animatie 6 zile pe saptamana.
Acces gratuit la Wi-Fi - zona hol.

Pentru copii
Program de animatie pentru copii, club pentru copii, sectiune pentru copii la una dintre piscine. Programul de animatie pentru copii 6 zile pe saptamana. Patuturi gratuite in camera.

Servicii suplimentare contra cost:
Seif la receptie, telefon, taxi, inchiriere de masini, medic, spalatorie, curatatorie chimica si calcat, Wi-Fi in camere


Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.