Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Belvedere


Descriere

HOTELUL BELVEDERE, este situat in inima staiunii Costinesti. la 30 m departare de mare, intr-un loc inconjurat de liniste si verdeata.
Este pozitionat in in zona centrala, din Costinesti, pe faleza statiunii, la doar 30 de metri de plaja. Hotelul este clasificat la 2 stele, si dispune de 30 de camere spatioase.
Dispune de 30 de camere, twin spatioase, dotate cu aer conditionat, televizor, minibar, baie cu dus si balcon.
Animalele de companie nu sunt acceptate in incinta hotelului.


DOTARI GENERALE:
Internet wireless
Aer conditionat
Parcare, in limita locurilor disponibile
Sala de conferinte(Hotel Regal)
Piscina cu sezlonguri pentru adulti si copii(Hotel Regal)
Restaurant, terase, gradinina interioara(Hotel Regal)
Jocuri de divertisment: table, rummy, carti de joc, XBOX(Hotel Regal)


Servicii de masa:
Mic-dejun - 08.00 - 10.00
Pensiune completa - mic-dejun(08.00 - 10.00) + pranz(13.00-15.00) + cina(19.00-21). Toate mesele se servesc in restaurantul hotelului Regal, la orele mentionate mai sus.
Pranzul si cina sunt diferite in fiecare zi a saptamanii.


Restaurantul hotelului va pune la dispozitie un meniu variat de produse culinare din bucataria traditionala si internationala.
Micul dejun este servit in intervalul 08.00 - 10.00, bauturi incluse: apa, ceai, cafea, racoritoare carbonatate la draft /bauturi necarbonatate , din gama Coca Cola servite la barul restaurantului.
Pranzul este servit in intervalul 13.00-15.00, bauturi incluse: apa, ceai, cafea, racoritoare carbonatate la draft/bauturi necarbonatate din gama Coca-Cola, bere si vin alb/rosu servite la draft, servite la barul restaurantului.
Cina este servita in intervalul 19:00-21:00, bauturile incluse: apa, ceai, cafea, racoritoare carbonatate la draft/bauturi necarbonatate din gama Coca-Cola, bauturi alcoolice autohtone si din import, bere si vin alb/rosu servite la draft, bauturi alcoolice din import(whisky Ballantines, vodka Absolut, rom Havana, aperitiv Lillet) servite la barul restaurantului.
Micul dejun si pranzul se servesc incepand cu a 2-a zi de cazare si inclusiv in ziua plecarii. In prima zi de cazare se intra cu cina.
Hotelul isi rezerva dreptul de a decide asupra sortimentelor de bauturi si alimente, pe care le va oferi turistilor.


In lunile mai, iunie si septembrie, masa se va servi sub forma de bufet in sistem de linie autoservire inchisa sau a la carte, in functie de numarul de turisti cazati in hotel (minim 40 de persoane pentru a se organiza masa in sistem bufet).
Este obligatorie purtarea bratarii de identificare (primita la receptia hotelului),
pe toata perioada sejurului, pentru toate tipurile de pachetele achzitionate.
Sunt disponibile si servicii cu plata: servicii 'a la carte' de mancare si bautura la terasa restaurantului Regal si servicii de servire a bauturilor pe terasa ForYou, ce nu sunt incluse in pachetele de masa.


DOTARI CAMERE
Camerele twin standard sunt dotate cu 2 paturi de o persoana (care se pot apropia), baie proprie, televizor, aer conditionat, minibar, internet wireless, balcon cu masa si scaune.
Capacitate maxima camera dubla cu balcon/fara balcon: 2 adulti si 2 copii intre 0-17.99 ani


Facilitati copii:
- 2 adulti + 1 copil 0-6.99 ani copilul beneficiaza de gratuitate la cazare si masa fara pat suplimentar;
- 2 adulti + 2 copii 0-6.99 ani, primul copil beneficiaza de gratuitate la cazare si masa, fara pat suplimentar al 2-lea copil achita pat suplimentar si beneficiaza de gratuitate la masa.
- 2 adulti + 2 copii (1 copil 0-6.99 ani, 1 copil 7 -9.99 ani), primul copil beneficiaza de gratuitate la cazare si masa, fara pat suplimentar, al 2-lea copil achita pat suplimentar si jumatate din contravaloarea tipului de masa ales.
- 2 adulti + 2 copii (1 copil 0-6.99 ani, 1 copil 10 -17.99 ani), primul copil beneficiaza de gratuitate la cazare si masa, fara pat suplimentar, al 2-lea copil achita cazare cu pat suplimentar si tipul de masa ales.
- 2 adulti + 2 copii (1 copil 7-9.99 ani, 1 copil 10 -17.99 ani), primul copil beneficiaza de gratuitate la cazare fara pat suplimentar, si plateste jumatate din tipul de masa ales, al 2-lea copil achita cazare cu pat suplimentar si tipul de masa ales.
- 2 adulti + 2 copii (ambii intre 10 -17.99 ani), unul plateste patul suplimentar si celalalt plateste tipul de masa ales.
- al 3-lea adult achita masa la valoare integrala si pat suplimentar.


Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.