Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Emma Est

   Str Calea Bucuresti Nr 82 A, Craiova Vezi locatia pe harta


Descriere

Hotelul Emma Est se afla la 2 km de Aeroportul din Craiova si la aproximativ 5 km de Parcul Romanescu, cel mai mare parc urban din Europa de Est.

Facilitati hotel: restaurant, salon evenimente, 2 sali de conferinta cu o capacitate de 20, respectiv 150 persoane, parcare privata, spatiu de depozitare bagaje, serviciu de corespondenta, trezirea clientilor, seif la receptie.

Facilitati camere: telefon international, sistem de incalzire, aer conditionat, produse cosmetice, TV LCD - satelit international, minibar, uscator de par, birou de lucru, internet gratuit WI-FI, baie cu cada/cabina de dus, halat de baie, room service.

Descriere camere:
telefon international, sistem de incalzire, produse cosmetice, TV LCD - satelit international, minibar, uscator de par, birou de lucru, internet gratuit WI-FI, baie cu cada/cabina de dus, halat de baie, room service.

Descriere facilitati:
restaurant, salon evenimente, 2 sali de conferinta cu o capacitate de 20, respectiv 150 persoane, parcare privata, spatiu de depozitare bagaje, serviciu de corespondenta, trezxirea clientilor, seif la receptie.

Locatie:
Hotelul Emma Est se afla la 2 km de Aeroportul din Craiova si la aproximativ 5 km de Parcul Romanescu, cel mai mare parc urban din Europa de Est.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Facilitati

Restaurant
Bathroom
Minibar
Shower
Hairdryer
Luggage storage
Safety deposit box at reception
Private bathroom
Conference room
Room service
Direct connection telephone line
Free wireless internet
Free parking
Heating
Meeting/Banquet facilities
Air conditioning
Cable/Satellite TV
Bathrobes

Locatie