Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Descriere

Construit pentru a veni in sprijinul tuturor oamenilor de afaceri si al turistilor care doresc sa petreaca o perioada in orasul Craiova la preturi accesibile si confort deosebit, Hotelul Emma West s-a deschis la sfarsitul anului 2008 si este situat langa Hypermarket-ul Real.

Facilitati Hotel
Hotelul dispune de 6 etaje, 2 ascensoare, camera de bagaje, seif la receptie, parcare pazita gratuita, restaurant, sala de conferinte, fax/xerox, room service, cafe-bar.

Facilitati Camere
Hotelul Emma West dispune de 67 de camere spatioase si elegante: 50 de camere single, 15 camere double si 2 apartamente. Toate acestea sunt echipate cu ventiloconvertoare, TV cablu cu peste 50 canale, telefon, internet, uscator de par, minibar.

Alte informatii
O combinatie unica de modernism si tehnologie care va face sejurul dumneavoastra de neuitat. Arhitectura moderna, dotarile de 4 stele, serviciile deosebite si savuroasele preparate culinare ale celor doua restaurante proprii fac din Hotelul Emma West un loc deosebit, o casa departe de casa pentru toti invitatii sai.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.