Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Descriere

Atentie! Locatia este accesibila doar pe apa. Este necesar transfer cu ambarcațiunea!


Cherhana Resort este compus din trei cladiri si insumeaza 19 camere (11 duble, 7 duble superioare, o suita de familie). Acestea sunt dotate cu tot confortul necesar, avand bai individuale, televizor si aer conditionat. De asemenea, va pune la dispozitie o piscina de dimensiuni generoase, precum si o curte generoasa perfecta pentru plimbari si relaxare.

Crisan este o locatie de neuitat, datorita peisajelor si a linistei din jur. Pescuitul este principala activitate a localnicilor, insa si a turistilor care vor sa vina sa se destinda si sa se bucure de aceasta indeletnicire relaxanta. Intrucat in apele Dunarii sunt o multime de specii de peste, precum crap, caras, avat, somn, stiuca si nu numai, pasionatii de pescuit pot tine “firul intins” cat e ziua de lunga.

Fiind situat in inima Deltei Dunarii, la Cherhana Resort se ajunge doar pe apa. Exista doua modalitati de a ajunge:


• Transfer din Tulcea – 80 lei/persoana/tur, copii sub 2 ani – Gratuit, copii peste 2 ani sunt incadrati ca adulti (Curse de tip maxi-taxi cu plecare din Tulcea Port Aval – aceasta este o parcare pazita si cu plata la malul Dunarii pe care o gasiti pe Google Maps/Waze – 30 lei/zi). Important: acest serviciu nu este oferit de Cherhana Resort si nu ne asumam eventualele intarzieri. Este necesara o rezervare in prealabil cu minim o zi, iar cand va imbarcati mentionati ca doriti sa va lase la Cherhana Resort din Crisan, pe canalul Caraorman.

• Durata transferului este de aproximativ 1 ora

• Aceste ambarcatiuni circula din 2 in 2 ore incepand cu ora 08:00. Atentie! Ultima cursa care circula spre Crisan este la ora 18:00.


Delta Travel Star – 0752 917 592

Facebook: @tdssulina – Travel Delta Star – TDS


• Transfer privat din Tulcea – 1000 lei/ambarcatiune/tur (capacitatea maximă a ambarcațiunii este de 11 locuri in care copiii sunt incadrati ca o persoana conform regulamentelor A.N.R)

• Transfer privat din Murighiol – 1000 lei/ambarcatiune/tur (capacitatea maximă a ambarcațiunii este de 11 locuri in care copiii sunt incadrati ca o persoana conform regulamentelor A.N.R)

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Facilitati

Bar
Restaurant
Wi-Fi
Fumatul interzis
Monitorizare video zone comune
Umbrele de soare
Camere nefumători
Terasă
Aer condiționat
Piscină
Grădină
Recepție
Zonă fumători
Șezlonguri
Alarmă fum
Prosoape plajă

Locatie