Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Filtre

Nume Hotel


Numar stele


Destinatie


Filtreaza Aplica Filtre
Ordoneaza dupa:

Au fost gasite 6 hoteluri

Drobeta Turnu Severin, Romania

Situat in centrul orasului Drobeta Turnu Severin Continental hotel ofera camere cu mini-frigider sau minibar si TV prin cabluToate camerele sunt moderne si au acces gratuit la internet si baie privata Unele camere ofera vedere panoramica la fluviul D . . .

Drobeta Turnu Severin, Romania Vezi locatia pe harta

Hotelul Continental Drobeta Turnu Serverin situat pe Bulevardul Carol pe partea stanga a Dunarii se afla la o distanta mica de principalele puncte de interes ale orasului Ofera o priveliste panoramica unica datorita Dunarii cu al sau spectacol de cul . . .

Drobeta Turnu Severin, Romania

Situat in centrul orasului Drobeta Turnu Severin Continental hotel ofera camere cu mini-frigider sau minibar i TV prin cabluToate camerele sunt moderne si au acces gratuit la internet i baie privata Unele camere ofera vedere panoramica la fluviul Dun . . .

Drobeta Turnu Severin, Romania

Situat pe fluviul Dunarea intr-o zona linistita si in imediata apropiere a unui mic parc Nest se afla la 15 minute de mers pe jos de portul din Drobeta Turnu Severin Conexiunea Wi-Fi este gratuita in intreaga proprietateFiecare camera mobilata elegan . . .

Drobeta Turnu Severin, Romania
Drobeta Turnu Severin, Romania Vezi locatia pe harta

Hotel Traian situat in orasul Drobeta Turnu Severin este alegerea ideala atat pentru turismul de leisure cat si pentru cel de businessHotelul pune la dispozitia turistilor 75 camere single si duble din care 55 camere categoria 2A si 45 camere catego . . .