Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

ROYAL CASTLE


Descriere

Hotelul de tip boutique Royal Castle este situat in complexul statiunii Elenite, la 350 m de plaja, la 7 km. de la Sunny Beach si la 28 km de aeroportul Burgas. Hotelul ofera confort si lux exclusiv.
Facilitati
Construit in 2010, 9 etaje, 1 bloc, 2 lifturi. Receptie, piscine exterioare si interioare, 3 restaurante, bar in hol (cu plata), bar la piscina (cu plata), bar de trabucuri (cu plata), bar cu pian (cu plata), bar englezesc (cu plata), bar pe plaja (pe teritoriul complexului, in timpul sezonului estival, cu plata), room service, depozit de bagaje, schimb valutar (pe teritoriul complexului, in timpul sezonului estival), serviciu postal, medic si farmacie (pe teritoriul complexului, in timpul sezonului estival), rent-a-car, 5 sali de conferinta, centru Spa, salon de infrumusetare, coafor spalatorie si curatatorie chimica, magazine (pe teritoriul complexului, in sezonul estival). Acces gratuit la internet Wi-Fi in tot hotelul, centru de afaceri, echipament tehnic
Cazare
Camera potrivita pentru persoane cu dizabilitati -1
Camera dubla (max 2 pax), - vedere la parc, la mare sau laterala la mare, aprox. 26 mp, cu pat matrimonial.
Studio (max 2+1/3+0) - parc, vedere laterala la mare si vedere la mare - aprox. 55 mp, Garsoniera este formata din 1 dormitor, living cu canapea si baie. Tip de paturi - Tip (dormitor standard) sau dormitor rotund si canapea extensibila. Unele studiouri sunt fara terasa
Studio Deluxe (max 2+1) - vedere laterala la mare. - aprox. 60 mp, Garsoniera deluxe este formata din 1 dormitor, living si baie, tip paturi - King si canapea extensibila.
Suita cu 2 dormitoare (max 4+1). - parc, vedere laterala la mare sau la mare, aprox. 120 mp, este compus din 2 dormitoare, living si 2 bai; tip de pat - pat rotund sau standard King, cu canapea extensibila/scaun suplimentar. Terasa.
Design Suite Safari (max 2 pax) vedere la parc si la mare, aprox. 180 mp. Spatiu: Doua nivele |dormitor,living,sufragerie,2 bai: pat matrimonial; terasa
Design Suite Country (max 2 pax) vedere la parc si la mare, aprox. 180 mp, Spatiu: 1 dormitor, living, sufragerie, 2 bai; tip de paturi - Pat King ;Terasa; SPA privat | Baie de aburi, sauna, jacuzzi.
Design Suite Hollywood (min.2+2/3+1/max.4+0) vedere la parc si la mare, aprox. 220 mp, Spatiu: 2 dormitoare, living, sufragerie, 2 bai. Tip de paturi - King; Terasa; SPA privat | Baie de aburi, sauna, jacuzzi.
Presidential Suite Zodiac (max 2 pax) vedere la parc si la mare, aprox. 180 mp, Spatiu: Spatiu:|3 nivele|Domitor, living, zona de luat masa, chicineta, 2 bai. Tip de paturi - King; Terasa; SPA privat - Baie de aburi, sauna, jacuzzi interior si exterior
Toate unitatile au: Aer conditionat, Telefon, TV, Televiziune prin cablu, Seif.
Tip pardoseala| Covor, Mini bar(contra cost), Uscator de par, Dus sau cada, articole de toaleta, Halat de baie si papuci Fier de calcat| La cerere la receptie
In plus si numai:
Private SPA - Design Suite Safari, Design Suite Country, Design Suite, Hollywood Presidential Suite Country, Presidential Suite Zodiac
Copii: baby cot, Scaune inalte in restaurant|
Sport si divertisment
Gratuit:
piscine exterioare si interioare (incalzite), sezlonguri si umbrele de soare langa piscina (in functie de disponibilitate), prosoape de plaja (gratuit), sauna, baie de aburi, fitness
Pe teritoriul complexului: volei, teren de tenis, animatie, folosire gratuita a serviciilor parcului acvatic (tobogane cu apa, sezlonguri si umbrele) in perioada 15.07.-15.09 (in functie de disponibilitate).
Contra cost: proceduri SPA, baie turceasca, jaccizi, solar, masaje, medic de garda, coafor si centru de infrumusetare.
Politica animalelor de companie
Sunt acceptati caini de pana la 5 kg. Pretul este de 25 BGN pe zi.
Cerere prealabila necesara
Parcare gratuita pentru oaspetii hotelului, in functie de disponibilitate.

PENSIUNE COMPLETA - FULL BOARD:

Toti oaspetii trebuie sa fie identificati dupa bratarile lor de plastic. Bratarile trebuie returnate la parasirea hotelului. Bratara pierduta este taxata cu 30,00 BGN pentru una noua.

Restaurante:
Restaurant principal si terasa
Royal Castle
Mic dejun: 08:00 - 10:00 h
Pranz: 13:00 - 14:30 h
Cina: 18:30 - 21:00
Parte a conceptului: Locatie moderna, eleganta, de design, unde micul dejun, pranzul si cina sunt servite la un bufet, cu capabilitati de gatit in spectacol si sculptura.
Micul dejun Bauturi: cafea, ceai, lapte si suc.
Pranz Bauturi: bere, vin, bauturi nealcoolice.
Cina Bauturi: bere, vin, bauturi alcoolice si nealcoolice.

Restaurant italian - Restaurant la car
18:00 - 22:00 h (15.06 - 01.09) - Parte a conceptului
Situat pe promenada de pe plaja, ofera o selectie rafinata de pizza, paste, antipasti. Bauturi: bere, vin, bauturi alcoolice si nealcoolice locale.

Cum sa rezervati un restaurant A la cart: Restaurantele a la carte devin parte din programul dumneavoastra Ultra All-Inclusive cu sejur de minim 5 nopti. Pentru a utiliza acest serviciu este necesara o rezervare prealabila. Rezervarile se fac dimineata pana la ora 11:00 la receptie si se fac in functie de disponibilitate. Numarul de vizite incluse in pachetul dumneavoastra depinde de durata sederii dumneavoastra:
De la 5 la 7 nopti - 1 vizita.
De la 8 la 12 nopti - 2 vizite.
Peste 13 nopti - 3 vizite.
Important: Locurile restaurantelor a la carte sunt limitate si sunt in functie de disponibilitate.

Baruri:
Lobby bar Zodiak: 11:00 - 15:00 h. (contra acuzatie).
Bar la piscina Fantana: 10:00 - 23:00 h. (contra acuzatie).
Lounge Club Macanudo: la ordin preliminar si impotriva acuzatiei. Ofera o gama larga de bauturi alcoolice importate de cea mai inalta calitate, bauturi racoritoare si calde
Piano Bar Millenium: la ordin preliminar si impotriva acuzatiei. Ofera o gama larga de bauturi alcoolice importate de cea mai inalta calitate, bauturi racoritoare si calde
The Castle Winery Cerere prealabila: contra cost. Cautatorii de exclusivitate sunt bineveniti! Crama cu acces la peste 500 de sticle de tip boutique de vin de ultima generatie
SALA ROTUNDA - Solicitare: contra cost. Evenimente private, evenimente si nunti

Gustari zilnice:
Puncte zilnice de statiune pentru gustari: parte a conceptului - in timp ce va aflati pe plaja sau doar va plimbati prin statiune, aveti puncte de gustare si bauturi peste tot.
Gustare zilnica:
DULCIURI 10.00 - 12.00 h. (gustari, bauturi racoritoare, suc, ceai, cafea, cappuccino, ciocolata calda) - de la 15.06 pana la 01.09.24.
HOT-DOG 14.00 - 16.00 h. (Promenada - Terasa Restaurant A la Carte) - de la 15.06 la 01.09.24.
Inghetata 15.00 - 16.30 h. - de la 15.06 la 01.09.24.
FORNETTI 12.00 - 14.00 h. - de la 15.06 la 01.09.24.
CLUB DE NOAPTE 22.00 - 01.00 h. - de la 15.06 la 01.09.24.
AQUA PARK - 10.00 - 17.00 h (de la 15.06 la 03.09). Bauturi: bere, bauturi racoritoare si calde.

Check-in: dupa ora 15:00.
Check-out: pana la ora 11:00.

Distractie in apa:
Piscina exterioara: 09:00 - 18:00 - parte a conceptului. Sezlonguri si umbrele de soare gratuite - in functie de disponibilitate.
IMPORTANT Prosoapele asezate in prealabil pe sezlonguri sunt considerate a fi uitate, iar personalul nostru le va indeparta.
Parcul acvatic Atlantida: 10:00 - 17:00 (15.06 - 03.09) - Parte a conceptului - acces gratuit la parc acvatic cu 4 tobogane si sectiune separata pentru copii cu tobogane de varsta adecvata. Parcul acvatic are 3 piscine in aer liber cu sezlong si umbrela gratuite (in functie de disponibilitate).

Divertisment si petreceri:
Complexul are 3 piloni principali ai conceptului de divertisment: Evenimente si petreceri muzicale, Divertisment sportiv si Divertisment pentru copii cu animatori profesionisti.
Amfiteatru Arena - conform programului spectacole & concerte; Eternity & Pool Bar Fantana

Sport:

Activitate de zi - verificati calendarul de activitati
O parte a conceptului - sesiuni zilnice pe teritoriul complexului ca Zumba, Yoga, Aqua Aerobic
Tenis Royal Castle & Mini-golf: 09:00 - 19:00 (01.06 - 15.09) - parte a conceptului. Echipament disponibil de asemenea.
Fitness Royal Castlel: 09:00 - 20:00 - parte a conceptului.
AQUAPARK - 09.00 - 17.00 h.

Distractie pentru copii:
CLUBUL COPIILOR (LANA PARCUL REGAL) - 10.00 - 12.00 h & 15.00 - 17.00 h (15 IUNIE - 01 SEPT). Copii intre 4 si 12 ani. Zi libera: luni Animatie zi si seara pe teritoriul statiunii - verificati calendarul activitatilor.
ANIMATIE DE ZI & DE SEARA - VERIFICATI CALENDARUL ACTIVITATII (15 IUNIE - 01 SEPTEMBRIE). Pe teritoriul statiunii.

SPA si relaxare:
Centru SPA: 10:00 - 20:00 - parte a conceptului - utilizarea gratuita a piscinei interioare, hamam, galeata pentru gheata.
Contra cost - Salt Lake, masaje, tratamente de infrumusetare, jacuzzi, baie de aburi, sauna.

Alte servicii - gratuite:
Internet parte a conceptului - internet de baza gratuit pe teritoriul hotelului

Altele Cost suplimentar: telefon, taxi, inchirieri auto, schimb valutar, serviciu medical
Mini market 09:00 - 20:00 h - CONTRACT - Bauturi, suveniruri si accesorii de plaja pe teritoriul statiunii

Parcare: gratuita pentru oaspeti in Royal Castle, parcare nepazita, locuri limitate. Hotelul isi rezerva dreptul de a modifica pretul parcarii in orice moment.


Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.