Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Descriere

Hotelul Royal Bay face parte din lantul hotelier Royals Kavarna, construit in stil tipic mediteraneean si se afla pe o mica peninsula verde si frumoasa. Situat chiar pe malul marii, hotelul ofera o priveliste uimitoare asupra marii, intrare lina in mare, distractie si siguranta pentru copii, confort si relaxare, conditii de cazare exceptionale si servicii ireprosabile.

Descriere :

Hotel Royal Bay face parte din lantul hotelier Royals Kavarna, este construit in stil tipic mediteranean si se afla pe o mica peninsula verde si frumoasa. Royal Bay ofera o priveliste uimitoare asupra marii, intrare lina in mare, distractie si siguranta pentru copii, confort si relaxare, conditii de cazare exceptionale si servicii ireprosabile.

Localizare :

Hotelul este situat între Balcic și Kavarna, in prima linie, chiar pe malul marii.

Facilitati hotel:

Royal Bay dipune de: lobby, receptie, bar si restaurant cu terasa, 2 lifturi, bar pe plaja, piscina exterioara cu sectiune pentru copii, sezlonguri si umbrele la piscina, loc de joaca si miniclub pentru copii, plaja privata cu sezlonguri si umbrele, conexiune internet Wi-Fi in tot complexul si in camere, paracare.

Facilitati camere:

Toate studiourile si aprtamentele sunt dotate cu baie cu cabina de dus, uscator de par, cosmetice de baie, TV LCD satelit, aer conditionat, conexiune internet Wi-Fi, chicineta complet utilata, frigider, masa si scaune, pardoseala din parchet laminat, balcon.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Locatie