Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Aristocratis

   Bdul Stefan Cel Mare 245, Targu Neamt 615200, Targu Neamt


Descriere

Bucurându-se de o locaţie liniştită, la 4 km de Pădurea Neamţului, Pensiunea Aristocratis oferă unităţi de cazare cu aer condiţionat, acces gratuit la internet WiFi, o piscină sezonieră în aer liber şi acces gratuit la o sală de fitness şi saună.

Descriere camere:
Camerele au TV cu ecran plat, minibar şi baie privată cu duş sau cadă, articole de toaletă gratuite, halate de baie şi papuci. Unele camere au balcon, iar unele sunt dotate cu o cadă spa.

Descriere facilitati:
Pensiunea Aristocratis are un restaurant à la carte, care serveşte preparate din bucătăria italiană, o pizzerie, un bar, o grădină cu loc de joacă pentru copii şi o terasă în aer liber. La un cost suplimentar, oaspeţii se pot relaxa la centrul spa.

Locatie:
Într-o parte tăcută a orașului Târgu Neamț, într-o atmosferă prietenoasă, cea mai bună alegere dacă vrei să găsești o oază de romantism, relaxare, bucătărie surprinzătoare și servire ireproșabilă, este Pensiunea Aristocratis.

Întregul complex Aristocratis se situează la doar 4 km de centrul orașului Târgu Neamț și pune la dispoziție o listă completă de servicii în același loc.
Cea mai apropiată staţie de autobuz şi gara sunt la aproximativ 2 km. Mănăstirea Agapia este la 15 km.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Facilitati

Restaurant
Hairdryer
Jacuzzi
Outdoor swimming pool
Direct connection telephone line
Fitness centre
Free parking
Non-smoking rooms
Garden
Smoking area
TV in room
Air conditioning
Cable/Satellite TV
Reception desk
Fridge