Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

AQUA PARADISE RESORT


Descriere

Aqua Paradise Resort este situat langa orasul Nessebar si face parte din cel mai mare parc acvatic Aqua Paradise Nessebar
Hotelul ofera o varietate de restaurante si baruri: un restaurant principal cu o suprafata de 750 m2 - bucatarie bulgara, bucatarie internationala, inclusiv bufet pentru copii, mancaruri vegetariene si vegane, un restaurant italian, un restaurant mediteranean, cafenea si bar in hol, snack baruri in jurul piscinelor, karaoke, bar sportiv.
Centrul de conferinte are o suprafata de 680 m2 si capacitatea maxima este de 360 de locuri. Este construit intr-un mod care permite o separare prin pereti insonorizati in mai multe sali mai mici, ceea ce ofera posibilitatea organizarii simultane a diferitelor evenimente. Sunt furnizate echipamente tehnice moderne si internet optic de mare viteza.
Cazare: Hotelul ofera cazare intr-o cladire principala si doua aripi anexe. Aqua Paradise Resort are un total de 432 de unitati: camere duble si de familie si apartamente cu un dormitor, oferind lux, stil si confort. Toate camerele au: aer conditionat central, TV cu ecran plat, mini-frigider, set de ceai si cafea, seif (gratuit), telefon Wi-Fi (gratuit), terasa, uscator de par.
Exista 7 lifturi. Toate paturile suplimentare sunt fotolii extensibile.
Camera Dubla Standard 2 + 1: Acest tip de camera de 27 - 28 m2 este situat in cladirea anexa a hotelului. Camerele au un pat dublu si un fotoliu extensibil. Capacitatea maxima este de 2 adulti si 1 copil si 3 adulti.
Camera Dubla Superior 2 + 1/2 + 2 : Acest tip de camera de 32 - 35 m2 este situat in cladirea principala a hotelului. Camerele au un pat dublu si o canapea extensibila (cu posibilitatea de a fi folosite de unul sau doi oaspeti). Capacitatea maxima este de 3 adulti si 1 copil.
Apartament 2 + 2: Apartamentele cu un dormitor sunt situate in cladirea principala a hotelului si au o suprafata de 52 m2. Au un dormitor cu un pat dublu si un living spatios cu o canapea extensibila (cu posibilitatea de a fi folosit de unul sau doi oaspeti). Intre dormitor si sufragerie exista o usa. Capacitatea maxima este de 3 adulti si 1 copil.
Family Room 2 + 3/3 + 2/4 + 2: Camerele de familie sunt situate si in cladirea principala si in cladirea anexa si au o suprafata de 52-61 m2. Camerele de familie au un pat dublu si doua paturi de o persoana in camere separate cu usa intre ele, un living cu o canapea extensibila si doua bai. Capacitatea maxima este de 5 adulti si 4 adulti si 2 copii.
SPA: Centrul SPA modern ofera piscina interioara, jacuzzi, zona relaxanta si termala, fitness (gratuit), baie turceasca, masaje, yoga, gimnastica (contra cost)
Toti oaspetii au acces gratuit la Aqua Paradise Nessebar - cel mai mare Aquapark din Bulgaria, cu numeroase atractii, animatii zilnice de spectacol pentru adulti si copii.
Pentru copii:
Mini Club 6 zile pe saptamana intre orele 10:00 - 13:00 si 14:00 - 17: 00h
Mini discoteca pentru copii de la 4 la 12 ani
Animalele de companie nu sunt permise.
Parcare: gratuita, nepazita, in functie de disponibilitate.

SPLASH WORLD
- Cei au platit Programul AI Splash World pot beneficia de bauturi si gustari gratuite numai la coltul Hotel Food din Aqua Park.
Bauturi -10.00 - 17.00 Proiectare bauturi racoritoare locale, bere locala proiectata, bauturi spirtoase locale, vin local, cocktailuri cu bauturi locale, bauturi calde.
Gustare - 12.00 - 16.00 Fast food, Salate, Inghetata

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.