Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Descriere

Aqua Paradise Resort este situat la doar 500 de metri distanță de malul mării, pe drumul principal care leagă Burgas de Varna. Înconjurat de o zonă verde bogată, acesta se află în apropierea celui mai mare parc acvatic din Balcani. Cu o gamă impresionantă de facilități, complexul hotelier se evidențiază prin serviciile specializate pentru turiști și oportunitățile oferite pentru afaceri, activități recreative și divertisment, satisfăcând astfel nevoile fiecărui vizitator.

Facilități hotel

Complexul este dotat cu o gamă variată de facilități, incluzând un restaurant principal și două restaurante tematice ce oferă preparate delicioase din bucătăria bulgară și internațională.
Acestea pun la dispoziție și meniuri speciale pentru copii, opțiuni vegetariene și vegane.
Pe lângă acestea, complexul dispune de un amfiteatru, piscine exterioare și interioare, un centru de conferințe, un centru sportiv și un centru spa, ce include sauna, baie de aburi, cadă cu hidromasaj și baie turcească și un salon de înfrumusețare.

Facilități camere

Fiecare cameră este echipată cu aer condiționat centralizat, televizor cu ecran plat, mini-frigider, set de ceai și cafea, seif, telefon, baie cu duș/cadă, uscător de păr și balcon.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Locatie