Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

. Elexus Predeal


Descriere

Hotel Elexus este fostul Hotel Predeal si are o clasificare de 4 Stele. Din 1963 el s-a bucurat de aprecierea clientilor din intreaga tara. Denumirea hotelului s-a schimbat in anul 2020, dar notorietatea sa a ramas aceeasi si continua sa atraga turisti.
Hotel Elexus pune la dispozitia oaspetilor 54 de camere duble si apartamente, un restaurant international, un bar, o sala de conferinte, lift, centru SPA cu piscina exterioara incalzita deschisa pe tot parcursul anului, sauna, salina, masaj si jacuzzi.

Situat in statiunea Predeal, intr-o zona superba cu multa verdeata, se poate ajunge usor cu masina din orice zona a tarii ai veni. Hotel Elexus Predeal este situat pe strada Muncii, nr.6.

Destinatie ideala pentru vacanta de iarna, fiind aproape de partia de schi, Elexus este o alegere la fel de buna si in timpul verii.
Din balconul camerei turistii pot admira peisajul montan si se pot bucura de aerul curat de munte.

Unitatea sta la dispozitia turistilor cu diferite tipuri spatii de cazare:

Camera single: Cu o suprafata de 10 mp si vedere la munte, camera single ofera toata intimitatea si confortul de care turistii au nevoie. Dotari: acces card, aer conditionat, tv lcd, acces internet, parchet / mocheta, grup sanitar propriu (dus), uscator de par, seif, halat, papuci.

Camera dubla: Pat matrimonial si o suprafata de 17 mp. Dotari: aer conditionat, acces card, TV lcd, seif, fierbator de apa , acces internet, parchet / mocheta, grup sanitar propriu (dus), halat, papuci, uscator de par, balcon.

Camera dubla garden: Suprafata de 17 mp a camerei, destul de generoasa, asigura un confort sporit, alaturi de materialele, mobilierul si decoratiunile moderne.
Pe langa intimitatea camerei, va puteti bucura si de gradina superba pusa la dispozitie. Dotari: aer conditionat, acces card, TV lcd, seif, fierbator de apa, acces internet, parchet / mocheta, grup sanitar propriu (dus),halat, papuci, uscator de par, terasa cu gradina proprie.

Apartament: Cu o suprafata de 34 mp, apartamentul este incapator si primitor. Recent renovat, va intampina cu dotari si finisaje in ultimele tendinte. Dotari: dormitor cu pat matrimonial + living cu canapea extensibila. aer conditionat, acces card, TV lcd, seif, fierbator de apa, acces internet, parchet / mocheta, grup sanitar propriu (dus), halat, papuci, uscator de par.

Apartament deluxe: Apartamentul are o suprafata de 34 mp si este format din dormitor cu pat matrimonial + living cu canapea extensibila. Dotari: aer conditionat, acces card, TV lcd, seif, fierbator de apa, acces internet, parchet / mocheta, grup sanitar propriu (dus), halat, papuci, uscator de par, balcon.

Facilitati generale: receptie deschisa nonstop, restaurant, bar, terasa, gradina, semineu in aer liber, centru spa, sauna, salina, piscina exterioara incalzita deschisa pe tot parcursul anului, sala de conferinte, cada cu hidromasaj/jacuzzi.

Acces gratuit la centrul de wellness si spa de la Elexus Predeal, care include si sauna.

Servicii de masa: restaurant cu specific international si unul cu specific romanesc. Mic dejun servit in sistem bufet suedez. Pranz si cina sistem a la carte.Restaurant Noir se afla in cadrul Hotelului Elexus Predeal deschis in Decembrie 2020. Specificul restaurantului este international avand cele mai cunoscute si apreciate preparate din bucataria internationala. Masa se poate servi atat in restaurant cat si pe terasa acestuia care este acoperita cu pergola retractabila care pe timp de vara se deschide. Atmosfera este completata de un semineu natural si de maslini naturali.

Servicii cu plata: masaj

Parcare privata gratuit la proprietate (nu este necesara rezervare).

Dorim sa va informam ca la Hotel Elexus Predeal a
fost achizitionata statie de incarcare electrica si aceasta se regaseste
in parcarea hotelului.
Aceasta este disponibila pe aplicatia Evconnect.

Observatii : Animalele de companie nu sunt acceptate.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.