Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Descriere

Situat in statiunea Predeal, la 15 minute distanta de partia Clabucet, Hotelul Hera ofera conditii deosebite de cazare, de servire a mesei si de petrecere a timpului liber.

Cu cele 20 de apartamente, plus cele 4 garsoniere, toate complet utilate, Hotelul Hera este un apart-hotel cu standarde autoimpuse inalte. Apartamentele si garsonierele sunt spatioase si ofera living / spatiu de zi, dormitor, chicineta si baie. Desi spatioase, gazdele nu permit totusi cazarea a mai mult de 4 persoane intr-un singur apartament.
Din camere nu lipsesc facilitatile ce fac sederea confortabila si placuta: TV cablu, incalzire centrala, grup sanitar, frigider, minibar, telefon, uscator de par si internet wireless.

In restaurantul unitatii se pot servi atat preparate traditionale, cat si specialitati din bucataria internationala si chiar pizza. Oricare va fi alegerea dvs., veti avea parte de o mancare gustoasa, bine preparata de bucatari cu experienta.

Facilitatile generale ale hotelului: frigider in unitate, fax, transport auto, TV in living, ATV, internet wireless, internet prin cablu, parcare, gradina/curte, piscina interioara, acces la bucatarie, spalatorie, room service, sauna, terasa, plata cu cardul, foisor in curte, gratar/barbeque, living, sala de mese, seif la receptie, bar, restaurant, sala de conferinte, facilitati pentru persoanele cu handicap.

Servicii gratuite: acces la piscina si sauna, internet wireless, parcare, camera de bagaje, jocuri de divertisment, receptie deschisa non-stop, comenzi taxi.

Servicii cu plata:
spalatorie, serviciu de calcatorie, lustruire pantofi, sali de conferinta fax / copiator, servicii de telefonie, excursii

Animale de companie: Accesul cu animale de companie este permis (se pot percepe taxe)

Atractii in zona: trasee turistice montane in imprejurimi (Canionul Sapte scari, Cascada Tamina, Pestera de gheata, Cheile Rasnoavei), Manastirea Sfantul Nicolae, Biserica ortodoxa Sfintii Imparati Constantin si Elena, Capela romano-catolica Timisul de Jos, Manastirea romano-catolica Timisul de Jos, Monumentul Eroilor - Valea Rasnoavei, Monumentul Mihail Saulescu, Monumentul Eroilor din gara Predeal

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.