Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

VILLAS HOLIDAY


Descriere


Vilele Holiday 3* sunt situate in inima padurii, cufundate in linistea unui cadru natural fascinant, la 450 m de plaja.
Facilitati
The Villas Holiday 3* seif la receptie (contra cost), acces Wi-Fi gratuit in restaurant si la receptie, restaurant Ropotamo/All Inclusive, magazin, parcare nepazita (contra cost), spalatorie (contra cost) ), terapii SPA in hotelul Les Magnolias (masaje, jacuzzi, sauna, piscina, centru de fitness - contra cost), restaurant a la carte si baruri de plaja (contra cost), prosoape de plaja la un depozit de 20 BGN, a Biblioteca de la piscina are o selectie larga de carti in 4 limbi.
Capacitate: 85 vile (max. 3+1 persoane, 16 m).
Politica copiilor: turistii cu varsta cuprinsa intre 2-11,99 ani sunt considerati copii de catre hotel.
Cazare
Ora de check-in: dupa ora 14:00; Ora de check-out: inainte de ora 11:00
85 Vila aprox. 16 mp. (ocupare min. 2 adulti, ocupare max. 2+2 sau 3 +1). Unitatile ofera designului interior confortabil si mobilierului confortabil nota magica a padurii. In vile - 2 sunt 3 paturi de o persoana, care promit confort maxim oaspetilor. In functie de nevoi, in vila este amplasat un pat pliant pe care poate dormi un copil de pana la 12 ani. Toate vilele sunt dotate cu baie cu toaleta, TV LED si telefon, camere cu aer conditionat cu design interior contemporan, frigider. Terasele, care ofera o priveliste frumoasa asupra copacilor seculari si sunt dotate cu mobilier de terasa, va invita sa zaboviti cu o carte in mana.
Copii: patuturi (gratuit), loc de joaca pentru copii, sectiune separata pentru copii la piscine.
Sport si divertisment
Gratuit:
2 piscine, sezlonguri si umbrele de soare (in functie de disponibilitate), tenis de masa si rachete de tenis, badminton si echipamente de fitness in aer liber, volei pe plaja si alte sporturi pe plaja, Acces Wi-Fi in Restaurant si la Receptie, 6- program de animatie de zi si program de seara in zona piscinei pentru adulti si copii, teren de sport polivalent care este realizat cu acoperire poliuretanica de firma elvetiana CONICA, terenul de fotbal are 17/35 metri si acoperit cu iarba artificiala italiana LIMONTA cu o inaltime de 4 cm.
Contra cost: umbrele de soare si sezlonguri pe plaja, centru SPA in hotel Les Magnolias - masaje, hidroterapie, jacuzzi, sauna, sala de fitness, servicii de infrumusetare, programe SPA; studio de masaj Forest Beach: masaje clasice; spalatorie si calcatorie, taxi, rent-a-car, terenuri de tenis cu acoperire de samota, activitati acvatice, inchiriere biciclete, serviciu medical.
Animalele de companie cu greutatea de pana la 10 kg sunt acceptate dupa cerere si contra cost/ 15 BGN/zi.
Parcare - disponibila, contra cost/ 5 BGN/zi.

All Inclusive

Mancare si bauturi - restaurant Ropotamo - calatorie culinara in jurul lumii.
Sala Ropotamo isi deschide portile oaspetilor la inceputul anului 2020 cu o sala mare si terase care ofera tuturor oaspetilor privelisti frumoase asupra scenei de animatie si a parcului. Sala, cu o capacitate de 550 de locuri, intampina oaspetii cu un bufet bogat cu o mare varietate de salate proaspete, fructe de mare, preparate proaspat preparate, fructe, deserturi, produse ecologic pure; cu colturi SHO W cooking si gratar cu carbuni 6 zile pe saptamana.

07:30 - 10:00 - mic dejun continental-bufet.
12:30 - 14:30 - pranz-bufet - bucatarie internationala, SHO W cooking, incl. mancaruri vegetariene si dietetice, inghetata, o gama larga de deserturi si fructe.
15:00 - 17:30 - masa intermediara - Snack Bar - terasa deschisa a restaurantului principal- diferite tipuri de mancare stradala
19:00 - 21:30 - cina-bufet - bucatarie internationala, SHO W cooking, cine tematice, gratar sase seri pe saptamana, inclusiv mese vegetariene si dietetice, o selectie larga de inghetata, deserturi si fructe.

Baruri:
09:00 - 23:00 - Bauturi All Inclusive: ceai, cafea, automate de cacao, cafea espresso, apa minerala, bauturi racoritoare fara alcool si bauturi carbogazoase de la aparatul post-mix, cocktailuri - bere racoritoare si alcoolica , vin spumant, bauturi bulgare bogate in alcool si lichioruri.
Dupa ora 23:00 se taxeaza bauturile din baruri.

Baruri - program de lucru:
09:00 - 23:00 - bar de la piscina la restaurantul principal. Totul inclus.
12:30 - 14:30; 19:00 - 21:30 - bar Ropotamo All Inclusive.
10:00 - 17:00 - bar la piscina Kindin-Kindan. All Inclusive, 17:00 - 23:00 - bauturile de la bar sunt taxate.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.