Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

AURORA HOTEL

   Sf Constantin Si Elena


Descriere

Hotelul Aurora este situat in statiunea Sf. Constantin si Elena - la 8 km de Varna, la 500 m de plaja si la 800 m de centrul statiunii.
Facilitati
Construita in 2004, renovata in 2020, 1 bloc, 6 etaje, 2 lifturi. Restaurant principal, lobby bar si bar la piscina, piscina interioara si exterioara cu jacuzzi. Servicii suplimentare (contra cost) - seif, biliard, apeluri telefonice, sauna, masaje, spalatorie si curatatorie chimica, ingrijiri medicale. Aer conditionat si internet wireless gratuit in zonele comune, precum si in camere.
Cazare
Total 105 unitati, 1 camera pentru persoane cu dizabilitati.
Camere duble - aprox. 35 mp (max.2+1/2+2/2+3), duble mari sau 2 paturi de o persoana, pat suplimentar - pat de o persoana sau scaun pliabil
Toate camerele sunt dotate cu A/C, balcon, TV satelit, telefon, mini-frigider, cada si dus, bideu, uscator de par, Wi-Fi gratuit.
1 camera potrivita pentru persoane cu dizabilitati - la cerere.
Copii
Sectiuni pentru copii in piscinele exterioare si interioare, locuri de joaca pentru copii, patut /la cerere/, scaune inalte in restaurant.
Sport si divertisment
Gratuit:
piscina exterioara pentru adulti cu sectiune pentru copii, sezlonguri si umbrele de soare la piscina, piscina interioara cu jacuzzi, tenis de masa, sah, internet wireless in zonele comune si in camere.
Cu plata: sauna, masaje, biliard, minifotbal, seif, ingrijiri medicale.
Animalele de companie (pana la 5 kg) sunt acceptate la un cost de 10 bgn pe zi si dupa confirmarea hotelului.
Parcare
Locuri de parcare limitate, gratuite pentru oaspetii hotelului.

All Inclusive 2023

***Restaurantul principal
Mic dejun: 08:00 - 10:00 - Bufet rece si calda, fructe, bauturi calde, apa potabila minerala, suc.
Pranz: 12:00 - 14:00 - Bufet rece si calda, aperitive, salate, supa, feluri principale, deserturi, fructe, vin, bere, bauturi alcoolice (de origine bulgara), apa minerala, bauturi calde si racoritoare.
Cina: 18:30 - 20:30 - Bufet rece si calda, aperitive, salate, supa, feluri principale, deserturi, fructe, vin, bere, bauturi alcoolice (de origine bulgara), apa minerala, bauturi calde si racoritoare.

***Restaurant Bar
08.00 - 22.00 - Bauturi racoritoare si calde, apa potabila minerala.
11.00 - 22.00 - Bere, vin, bauturi alcoolice (de origine bulgara), bauturi racoritoare si calde, apa potabila minerala.

*** Pool Bar
11:00 - 17:00 - Apa potabila minerala, bauturi racoritoare si calde, bere.
15:30 - 16:30 - Gustari, biscuiti, inghetata.

Servicii gratuite: Doua piscine exterioare cu sectiuni pentru copii, piscina interioara si jacuzzi, patut pentru copii, tenis de masa, internet wireless.

Serviciu contra cost: unele bauturi si racoritoare la bar, seif, spalatorie, calcatorie, curatatorie chimica, apeluri telefonice externe, sauna, biliard, minifotbal, masaj.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.