Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

VILLAS-ALTHEA KALAMIES


Descriere

Descriere: Combinand placerile estetice cu privelisti fascinante ale orizontului infinit, vilele sunt o semnatura a elegantei moderne si a confortului luxos. Cu unele dintre cele mai fabuloase plaje din Protaras , un design interior modern, o piscina privata si magazine si restaurante la cativa pasi, aceste vile de lux la malul marii din Protaras, sunt perfect amenajate si situate pentru o vacanta de familie sau un. grup de prieteni care calatoresc impreuna.


Locatie : Complexul de vile de lux Althea Kalamies este situat pe celebra plaja cu nisip auriu Pernera - Protaras, la doar 5 minute de mers pe jos de zona de divertisment si cumparaturi si la 45 de minute cu masina de Aeroportul International Larnaca.


Facilitati : Acces WiFi gratuit, piscina 18m, cu adancimea 1.40m si apa dulce, pachet de bun venit: fructe, vin, bauturi racoritoare, apa si suc pentru toti oaspetii, bucatarie completa cu frigider, masina de spalat vase, prajitor de paine, masina de spalat, cuptor cu microunde, ceainic electric, filtru de cafea, mixer, plita ceramic cu 4 ochiuri, cuptor, hota, tacamuri, vesela si toate ustensilele necesare pentru a gati o masa adecvata, facilitati pentru prepararea de ceai si cafea, Servicii de curatenie 5 zile pe saptamana, 2 bai (1 baie inclusa in dormitorul matrimonial), dus, prosoape de piscina, halate de baie si papuci, sezlonguri si umbrele, parcare privata, animalele nu sunt permise. Oaspetii pot folosi toate facilitatile de pe plaja Louis Althea.


Web site: https://louisvillas.com/en/protaras-althea-kalamies-services.htm

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.