Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Despre noi

DAE Travel

DAE Travel este agentia ta de turism in Brasov. Oferim pachete turistice personalizate pentru fiecare turist care intra la noi in agentie. Daca va doriti o vacanta ideala, pe gusturile dumneavoastra, inainte de achizitionarea fiecarui pachet turistic, echipa noastra va ofera consultanta si va explica si arata lucrurile pe care nu trebuie sa le ratati in vacanta dumneavoastra. Suntem o echipa pasionata de turism, iar pasiunea noastra se reflecta asupra muncii pe care o depunem ca dumneavoastra sa va simtiti cat mai bine in vacanta. Valorile dupa care ne ghidam pentru a va oferi o experienta cat mai placuta in vacanta dumneavoastra sunt: seriozitate, pasiune, implicare, profesionalism, corectitudine si siguranta.


Misiunea firmei noastre

“noi iti modelam vacanta” -  Dorim sa va oferim o vacanta cat mai apropiata de cerintele dumneavoastra. De aceea si motto-ul agentiei noastre este “noi iti modelam vacanta”, care arata faptul ca agentia noastra se muleaza pe cerintele fiecarui turist in parte. Dorim sa crestem frumos, iar clientii nostri sa nu fie doar niste “parteneri de afaceri” ci niste prieteni pe care ii ascultam, si carora le oferim sugestii si pareri. Consideram ca o agentie de turism trebuie sa fie apropiata fata de clientii sai si sa le ofere cele mai bune sugestii in legatura cu planificarea vacantei lor de vis.

 

Viziunea firmei noastre

Incontinuu suntem in proces de perfectionare, deoarece dedicam mult timp si pasiune pentru aceasta echipa si pentru voi. Noi dorim sa transformam vacanta voastra de vis in realitate. Suntem intotdeauna la curent cu noile tendinte si cerinte de piata si ne dedicam in totalitate scopului nostru. De aceea viziunea noastra este sa fim o agentie de turism in care noi sa ne apropiem de voi si impreuna sa construim o comunitate frumoasa.

 

Principiile noastre

Actualitate - Suntem la curent cu noile tendinte din turism, iar echipa noastra reuseste intotdeauna sa ofere experiente placute pentru toata lumea

Orientarea spre client - Pentru noi clientii sunt si prieteni, de aceea incercam sa fim cat mai apropiati fata de ei si sa le oferim cele mai bune sugestii. Dorim sa cream o comunitate pasionata de turism si aventura in jurul brand-ului nostru.

Tintim cat mai sus - Suntem constienti ca avem foarte multi competitori pe piata. De aceea incercam sa tintim cat mai sus, sa avem cele mai bune rezultate si sa oferim cele mai bune vacante pentru clientii nostri. Suntem orientati spre rezultati, o echipa fresh, ambitioasa care crede in acest proiect.


Valorile noastre

Seriozitate, determinare, implicare, profesionalism, siguranta, incredere, amabilitate, prietenie